تمدید حکم «علی احمدی» توسط دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام باقری کنی: ایران در جنگ ۱۲ روزه به بازدارندگی فعال دست یافت/ جمهوری اسلامی براحتی از موضوع زنگه‌زور نمی‌گذرد پیام امیر سرلشکر حاتمی به علی لاریجانی ابلاغ آخرین تقسیمات کشوری به استانداران جلسه سران قوا برگزار شد ولایتی: ایران مانع ایجاد کریدور آمریکایی در قفقاز می‌شود/خلع‌سلاح حزب‌الله؛ خوابی است که تعبیر نخواهد شد پزشکیان: بودجه طوری تدوین شود که محرومین بیشتر در توجه باشند انتقاد پزشکیان از پرداخت بی‌ضابطه ردیف‌های دستمزدی به مدیران ناکارآمد برآورد اولیه خسارات ناشی از جنگ ۱۲ روزه؛ ۹۰ درصد از آسیب‌ها مربوط به شهر تهران است سپاه پاسداران: آماده پاسخ پشیمان‌کننده به هرگونه تهدید و تعرض آمریکا و اسرائیل هستیم کشف بزرگ‌ترین محموله سلاح آمریکایی در شرق ایران/ دست موساد قطع شد سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند علی‌اکبر احمدیان به دولت می‌رود سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند خراسان شمالی چهارشنبه تعطیل شد

اجازه نمی دهیم هیچ کشوری جایگزین ایران در بازار جهانی نفت شود

عراقچی گفت : جمهوری اسلامی ایران اجازه نمی دهد هیچ کشوری جایگزین ایران در بازار جهانی نفت شود و مسئولیت هر گونه عواقب آن با آمریکا و کشور یا کشورهای مزبور است.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۱ - ۰۸ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 April 28
کد خبر: ۹۶۸۷

به گزارش راهبرد معاصر ، رئیس و تعدادی از اعضای گروه دوستی پارلمانی اتریش و مجلس شورای اسلامی ایران امروز (یکشنبه) با سید عباس عراقچی معاون سیاسی وزارت امور خارجه ملاقات کردند.

در این دیدار مهمترین موضوعات و تحولات بین المللی و همچنین روابط دو کشور مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

 

«ولفگانگ گرستل» رئیس گروه دوستی پارلمانی دو کشور در پارلمان اتریش در این ملاقات با ابراز تاسف نسبت به وقوع سیل های اخیر، مراتب همدردی کشورش را ابلاغ و با تمجید از سیاست های خردمندانه ایران در خصوص برجام، اظهار داشت: اتریش و اتحادیه اروپا تصمیم آمریکا برای خروج از برجام را مردود دانسته و نگران کاهش ارزش و اهمیت این توافق هستند.

وی افزود: این یک واقعیت است که اروپا بیش از آمریکا به برجام نیاز دارد؛ به همین دلیل، اتریش به همراه اتحادیه اروپا به حمایت از برجام همچنان پایبند و مصمم است.

 

معاون سیاسی وزیر امور خارجه کشورمان نیز در این دیدار ضمن تشکر از همدردی دولت و مردم اتریش به خاطر سیل های اخیر و نیز ارسال کمک به سیل زدگان، در مورد برجام گفت: برجام یک توافق بین المللی است و آمریکا با خروج خود از این توافق، قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت را نقض کرده، ولی متاسفانه این اقدام غیرقانونی با واکنش مناسب از سوی شورای امنیت و یا کشورهای اروپایی مواجه نشده است.


عراقچی با اشاره به اینکه جمهوری اسلامی ایران تاکنون به تعهدات خود در برجام پایبند بوده و با انتقاد از سیاست ها و اقدامات اروپا در قبال توافق هسته ای تاکید کرد: صبر و تحمل جمهوری اسلامی نامحدود نیست و ما با ارزیابی جامع از شرایط حاضر و بدون برخوردهای احساسی، به زودی واکنش مناسب به اقدامات غیرقانونی آمریکا را اتخاذ خواهیم کرد.

 

وی اضافه کرد: ما به اندازه کافی فرصت و زمان برای جبران تبعات خروج آمریکا از برجام ارائه کرده ایم و اکنون دیگر زمان عمل فرا رسیده است. ما از مواضع سیاسی اتحادیه اروپا استقبال می کنیم، اما حمایت صرفا سیاسی هیچ کمکی به ادامه برجام نمی کند.

 

عراقچی تصریح کرد: برجام یک توافق اقتصادی نیست و ماهیت امنیتی دارد و اگر برای اروپا اهمیت دارد باید هزینه های حفظ آن را هم بدهند.
معاون سیاسی وزارت امور خارجه در خصوص تصمیم کاخ سفید برای به صفر رساندن فروش نفت ایران نیز تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران اجازه نمی دهد هیچ کشوری جایگزین ایران در بازار جهانی نفت شود و مسئولیت هر گونه عواقب آن با آمریکا و کشور یا کشورهای مزبور است.

ارسال نظر
آخرین اخبار